Лист “Данас“ у Ваљеву поклањао књиге и школски прибор

Почетак » Лист “Данас“ у Ваљеву поклањао књиге и школски прибор » Вести » Лист “Данас“ у Ваљеву поклањао књиге и школски прибор
Поводом почетка школске године, у Ваљеву су данас боравили представници дневног листа „Данас“, који су Ваљевцима за један купљени примерак новина поклањали једно од издања „Данаса“, али и других издавача, школски прибор, као и слаткише. Донација, у виду 50 књига, уручена је и Матичној библиотеци „Љубомир Ненадовић“.
 
Душан Митровић, директор предузеће „Дан Граф“ које издаје лист „Данас“ каже да је поносан на чињеницу да је ово лист који протеклих година указује на значај образовања и важност првог септембра за ђаке, родитеље, просветне раднике, али и читаву јавност.
 
„Специјалним додатком, који смо данас објавили и који је обиман, озбиљан и бави се проблематиком образовања у Србији, хоћемо да се у нашој земљи разуме да је почетак школске године нешто што је веома важно. Практикујемо овакве промоције по градовима широм Србије. Уз наш лист, имамо поклоне у виду књига. Данас поклањамо и школски прибор, као и слаткише „Подравке“. Одлучили смо се да почетак школске године проведемо у Ваљеву и радује нас интересовање Ваљеваца за нашу акцију“, рекао је Душан Митровић.
 
Штанд листа „Данас“ обишао је и начелник Градске управе за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Александар Вујић Суботић захвалио се уредништву што су на леп начин улепшали Ваљевцима 1. септембар.
 
„Овај датум је значајај у животу сваког младог човека, али и његових чланова породице. На овај начин и лист „Данас“ показује да има висок степен друштвене одговорности и да помаже образовном систему Републике Србије у промоцији правих вредности, кроз ове лепе књиге које сте припремили и остале поклоне. Захваљујем се на донацији за нашу Библиотеку и драго ми је што је акција добро посећена од стране наших суграђана“, рекао је у разговору са представницима листа „Данас“ Александар Вујић Суботић.

Leave a Comment