Министарка се уверила да Ваљево добро примењује Закон о изградњи

Почетак » Министарка се уверила да Ваљево добро примењује Закон о изградњи » Вести » Министарка се уверила да Ваљево добро примењује Закон о изградњи
 
Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић је јутрос дошла у ненајављену посету Градској управи Ваљева, са циљем да се лично увери како се спроводи измењен Закон о планирању и изградњи.
 
Министарка се на лицу места уверила да је Градска управа Ваљево спремно дочекала измене закона, да се спроводи у складу са прописима, да је шалтер уредно обележен, службена лица у потпуности упозната са новим обавезама, а обрасци правилно сортирани.
  
Локалне самоуправе су од 1. марта почеле у потпуности да примењују Закон о планирању и изградњи и издају грађевинске дозволе по обједињеној процедури. Министарка је разговарала са службеницом која ради на шалтеру за обједињену процедуру Драгицом Трипуновском, начелницом Одељења за урбанизам, грађевинарство, саобраћај и заштиту животне средине Јасном Алексић и начелником Градске управе за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Александром Вујићем Суботићем.
 
 
 
 
 

Leave a Comment