Мото скуп „Дивчибаре 2012“

Почетак » Мото скуп „Дивчибаре 2012“ » Вести » Мото скуп „Дивчибаре 2012“

Мото скуп „Дивчибаре 2012“ ове године ће се одржати од 10. до 12. августа у кампу „Бреза“ на Дивчибарама. Према најавама организатора, очекује се посета око 500 мотоциклиста и преко 2.000 посетилаца.

Према речима Љубише Бајића, организатора мото скупа и председника Мото клуба „Слоу Вилс“ најављен је долазак бројних бајкера не само из Србије, већ и из Словеније, БиХ, Хрватске, Немачке, Италије.

„Већ 15 година организујемо Мото скуп, а осам година на Дивчибарама. Дестинација нам се свиђа и људи су стекли навику да долазе на ову планину. Сваке недеље бар 50 мотоцикала се налазе на Дивчибарама. Мото скуп је прилика да странци упознају гостопримљивост наше земље, а домаћи гости да се добро проведу“, рекао је Бајић.

Драган Фафулић, суорганизатор Мото скупа каже да овакво окупљање значи доста за развој Дивчибара: “Дивчибаре су сада по страни, а некада су биле водеће у туризму. Бројне манифестације, попут „Белог нарциса“, Дана гљива и Мото скупа могу окупити велики број посетилаца и пкренути Дивчибаре“.

Програм почиње у петак, 10. августа у 15 часова отварањем кампа. Игре у кампу почињу у 18 часова, а рок концерт групе „Мрежа и пријатељи“ у 20 часова.

У суботу у 10 часова је дочек гостију, игре у кампу су у подне, у 15 часова је бесплатан ручак за све госте, а у 16 часова је дефиле кроз Дивчибаре. Рок концерт групе „Мрежа и пријатељи“ је у 20 часова.

У недељу је доручак за госте у 10, у 11 часова почиње разговор са гостима и сумирање утисака, а манифестација се завршава у 14 часова.

Leave a Comment