На Пећини почела са радом теретана на отвореном

Почетак » На Пећини почела са радом теретана на отвореном » Вести » На Пећини почела са радом теретана на отвореном
Прва теретана на отвореном у Ваљеву данас је почела са радом у парку Пећина. Током прошлогодишњег избора, који је организовала компанија „Кока кола“, поводом обележавања 45 година рада, у сарадњи са НАЛЕД-ом и уз подршку Министарства регионалног развоја и локалне самоуправе, око 33.000 Ваљеваца је гласало да наш град добије теретану на отвореном.
 
Координатор пројекта Драган Станковић из Одељења за локални развој и привреду се захвалио суграђанима и „Кока коли“ што су омогућили да Ваљево добије модеран и лепо уређен простор са седам справа за вежбање.
 
„Вредност ових справа које је донирала „Кока кола“ је око 10.000 евра. Свака месна заједница би требала да има један овакав терен за вежбање“, рекао је Станковић.
 
Градска Дирекција је поставила бетонску подлогу на којој се налазе справе за вежбање, а вредност ових радова је око 700.000 динара.
 
Изградња теретане на отвореном се спроводи у оквиру свеобухватног уређења парка Пећина. 
 
„Ради се реконструкција дечјег игралишта на Пећини са адекватним и сретификованим подлогама и справама на игралишту. Планирано је да се постави 12 справа. Вредност радова је око 4,9 милиона без ПДВ-а, а рок за извођење радова је 45 дана“, рекла је Марија Митровић, архитекта из градске Дирекције.
 

Leave a Comment