На ручку са градоначелником

Почетак » На ручку са градоначелником » Вести » На ручку са градоначелником

 

 

Градоначелник Ваљева Зоран Јаковљевић је на Богојављење организовао по други пут дружење са представницима “седме силе“ у оквиру новогодишњег ручка, у веома пријатној атмосфери ваљевског ресторана “Таверна“. Овај сусрет  је искористио да још једном новинарима пожели све најбоље у 2012. години.

 

 

Након поздрава градоначелник је истакао да је сарадња са медијима у прошлој години била боља од оне остварене у 2010.Тешка економска и социјална ситуација у друштву се рефлектовала и на медије у Србији и  граду Ваљеву, с тим што градска власт покушава да им кроз буџет помогне са средствима која су ове године  нажалост на истом нивоу као и прошлогодишња, али како је и мањи број медија у граду сматра да ће средства бити боље искоришћена.

 

 

“Што се тиче сарадње било је неких неспоразума, али просто гледајући каква је медијска слика уопште у Србији, свесни смо и ми да је много занимљивије и медијима и људима нешто што има негативну конотацију. Али ја се захваљујем медијима из разлога што нам на многа питања, она која су проблематична указују и тако нам помажу и терају нас да их решимо. Мислим генерално да је добра сарадња. Мени лично највише сметају неки натписи и нешто што је пласирано кроз медије на начин који формира неки негативан став према граду Ваљеву, према проблему који постоји, али можда није тог обима који је тај чланак или та вест произвела у јавност. Надам се да ће се и убудуће вести из градске управе преносити објективно“ рекао је градоначелник.

 

 

На ручку и дружењу са градоначелником Ваљева били су новинари, уредници, дописници, сниматељи и фоторепортери скоро свих ваљевских медија.

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment