Награда „Полицајац месеца“

Почетак » Награда „Полицајац месеца“ » Вести » Награда „Полицајац месеца“
Градоначелник Ваљева Зоран Јаковљевић уручио је признања „Полицајац месеца“ припадницима Полицијске управе за постигнуте резултате на очувању безбедности града и грађана Ваљева у јануару и фебруару месецу 2011. године. Повељу и новчану награду у износу од по 10.000 динара добили су за месец јануар: Милорад Јевђенић, саобраћајни полицајац у Одељењу саобраћајне полиције, Миливој Остојић, вођа сектора у Полицијској испостави у Одељењу полиције и Предраг Илић, запослен у Одељењу криминалистичке полиције у сектору за сузбијање имовинских деликата, а за месец фебруар: Милан Миловановић, саобраћајни полицајац у Одељењу саобраћајне полиције, Дејан Ранђеловић, полицајац у Полицијској испостави у Одељењу полиције и Видан Крстић, запослен у Одељењу криминалистичке полиције у сектору за сузбијање имовинских деликата.
 
Говорећи о доброј сарадњи између Градске и Полицијске управе, градоначелник Зоран Јаковљевић истакао је данас приликом свечане доделе награда „да је у последње време значајно поправљена безбедоносна ситуација у граду, а за то су пре свега заслужни представници Полицијске управе“. „Градска и Полицијска управа између осталог, заједно раде на постављању и ширењу видео надзора, а постигли смо и договор како ће се користити средства која се сливају у градски буџет од наплате казни при прекршајима у саобраћају. Сваког месеца ћемо награђивати најуспешније полицајце и на тај начин ћемо показати захвалност за оно што чине да би наш град био безбедан“, оценио је градоначелник Јаковљевић.
 
Изражавајући задовољство што је покренута ова иницијатива, начелник Полицијске управе Ваљево Предраг Ђајић, овом приликом је нагласио да полицајци даноноћно интензивно раде на унапређењу безбедности у граду. „ Циљ нам је да и убудуће чинимо све што је у нашој ингеренцији да сузбијемо у што већој мери све криминалне радње у граду. И убудуће ћемо награђивати полицајце који су се посебно истакли у свом послу, својим пожртвовањем, ангажовањем, дајући пуни допринос укупном стању безбедности.“
 
Додела ових признања први пут је организована на овај начин и убудуће ће постати традиционална.

Leave a Comment