Nagradni likovni konkurs za osnovce na temu Povlena, Taorskih vrela i Sremuša

Почетак » Nagradni likovni konkurs za osnovce na temu Povlena, Taorskih vrela i Sremuša » Актуелно » Nagradni likovni konkurs za osnovce na temu Povlena, Taorskih vrela i Sremuša

Organizacioni odbor manifestacije „Dani sremuša“ u saradnji sa Turističkom organizacijom Valjevo i Društvom istraživača „Vladimir Mandić – Manda“ raspisuje nagradni konkurs u oblasti likovnog stvaralašatva za učenike osnovnih škola. Pred osnovcima u tri teme: Povlen – planina koju volim, Taorska vrela – mesto posebne lepote i Sremuš – biljka, a tehnika kojom mogu crtati svoje likovne radove je slobodna. Preporučuje se rad na formatu bloka 3, 4 ili 5. Svaki rad treba da bude potpisati na pozadini imenom i prezimenom učenika, razredom, školom i imenom nastavnika.

Ovaj likovni konkurs podeljen je u dve kategorije. Prvu čine učenici od I do IV razreda, a drugu o V do VIII razreda. Rok za dostavu radova je 5. maj, a pobednici konkursa biće proglašeni na manifestaciji „Dani sremuša“ u Donjem Taoru, koja se ove godine održava 12 i 13. maja.