Најава дешавања на базенима у Петници

Почетак » Најава дешавања на базенима у Петници » Вести » Најава дешавања на базенима у Петници
Све спремно за  14. Петница куп
 
У СРЦ Петница у суботу 11. јуна одржаће се пливачки митинг Петница куп,14. по реду. Како најављују организатори из Пливачког клуба Валис очекује се учешће око 300 пливача из 19 клубова земље и региона. Почетак такмичења је од 10 сати. У суботу ће на пливалиште изаћи и 22 дечака и девојчице, чланова јуниорске репрезентације Србије, који се већ неколико дана налазе у Ваљеву. Према речима Бранислава Ковачевића, потпреседника Пливачког савеза Србије Петница куп се  налази у календару ПСС и очекује се да ће ово такмичење бити једно од најквалитетнијих до сада.
За посетиоце СРЦ Петница, важно је рећи да на дан такмичења неће радити олимпијски базен, док ће преостала три, као и спортски терени бити на раполагању грађанству. Цена улаза је 100 динара.
 
Српски јуниори на припремама у Петници
 
Јуниорска пливачка репрезентација Србије налази се на припремама у СРЦ Петница  од 7. јуна. Српске наде ће у Ваљеву боравити до 17. јуна, а учествоваће на Петница купу (11. јуна), као и на НЛБ Београдском победнику (18. јуна). У Петници се налази 22 пливача: Перишић Дејан, Лекић Лазар, Терзић Игор, Трајковић Никола, Ђорђевић Алекса, Мијатовић Игор, Удицки Мирослав, Удицки Бојан, Пејовић Иво, Мелег Саша, Вукобрат Душан, Станковић Страхиња, Златић Давор, Младеновић Димитрије, Дрганов Ч. Катарина, Јованов Мила, Ивановић Драгана, Вукобрат Тамара, Ћосић Дивна, Башић Милана, Михајловић Селена, Црвенко Александра. Са њима ради петочлани тренерски тим у саставу: Матић Предраг, Срећковић Мирољуб, Овука Драган, Љиљак Александар, Радишић Милорад и Ристић Владимир.

Leave a Comment