НАЈАВА: Емисија о Ваљеву, среда 21 час, Студио Б

Почетак » НАЈАВА: Емисија о Ваљеву, среда 21 час, Студио Б » Актуелно » НАЈАВА: Емисија о Ваљеву, среда 21 час, Студио Б

Како је Ваљево решило вишедеценијске пројекте- школу која се зидала 20 година,  започело реконструкцију Дома здравља, у који је до сада уложено 200 милиона динара, започело изградњу потпуно нове градске улице, довело највећу домаћу инвестицију у Србији, асфалтирало путеве у сваком селу и у сваком делу града.

Градоначелник Ваљева др Слободан Гвозденовић, заменик председника Скупштине града Михаило Милутиновић, директорка ЈКП „Видрак“ Јелена Калат, директорка Туристичке организације Ваљева Ана Марковић, Михаило Почек, Владимир Ђокић и Лука Анђушић, председник, тренер и играч КК „Металац“ у ексклузивној емисији, у продукцији Инфо 24, о привреди, туризму, спорту, о томе како су испуњена обећања да ће у 2019. години Ваљево бити велико градилиште и о обећању да ће у 2020. години бити испуњен сан генерација Ваљеваца, да се брзом саобраћајницом до Београда стигне за 45 минута!

Погледајте како данас функционише један од три града који имају најбоље буџете у Србији, град који је у врху Србије по давањима за социјалну заштиту у емисији Градске теме Ваљева! Среда од 21 час на ТВ Студио Б, ТВ Клик и ТВ Инфо 24!