Најављен велики концерт солидарности

Почетак » Најављен велики концерт солидарности » Вести » Најављен велики концерт солидарности
 
На данас одржаној конференцији за новинаре у сали Градског већа најављено је одржавање великог концерта солидарности „Неверних беба“ и њихових пријатеља у суботу 5. јула. Концерт солидарности биће одржан у башти Дома Војске у суботу 5. јула са почетком у 20. часова и трајаће до иза поноћи. Поред Неверних беба наступиће и ваљевске групе, Teatar bizare, Peđa pilot bend, Free bend и In Fuse. Сав приход од концерта биће уплаћен на рачун града Ваљева, за обнову уништених кућа и објеката у мајским поплавама.
 
Вођа групе „Неверне бебе“ Милан Ђурђевић у обраћању новинaрима између осталог је истакао да се нада да ће башта Дома војске бити пуна, а један од разлога је „да покажемо да град Ваљево има своју физиономију и да је жив град и има душу“. Даље је нагласио да мисли да је дошао тренутак да се сви позабавимо људима којима је помоћ најпотребнија.
 
„Жеља нам је да пошаљемо поруку солидарности и да учинимо да тим људима вратимо веру у боље сутра. Не смемо затварати очи пред призорима које су поплаве донеле, треба да учинимо нешто добро за овај град“, рекао је Милан Ђурђевић.
 
На крају Милан Ђурђевић из „Неверних беба“ се захвалио свим људима који су учествовали у организацији концерта и упутио захвалност и свим ваљевским бендовима који ће учествовати на концерту.
 
Већ од сутра, улазнице за концерт ће бити у продаји на благајни Центра за културу, а цена улазнице је 500 динара.

Leave a Comment