Најуспешније фирме у Ваљеву очекују партнерство са Градом

Почетак » Најуспешније фирме у Ваљеву очекују партнерство са Градом » Актуелно » Најуспешније фирме у Ваљеву очекују партнерство са Градом
bosisbosisbosis2bosis3

Представници фирме „Босис“ на челу са власником и директором Богољубом Пантелићем, разговали су данас са замеником градоначелника мр Драганом Јеремићем о конкретним мерама које Град може да предузме како би помогао даљи развој ове успешне фирме која до 2022. године планира да запосли 70 нових радника. „Босис“ је један од српских лидера за производњу штампане и каширане картонске амбалаже и присутан је на тржишту од 1982. године. Из године у годину фирма бележи повећање производње и прихода (само у 2016. години за 72,3 %), непрестано улаже у најсавременију опрему и технологију, има преко 120 клијената, брине о очувању животне средине, улаже у едукацију запослених, реализује бројне пројекте у Србији. Просек личног дохотка запослених износи 44.000 динара у нето износу. Представници ове фирме на данашњем састанку указали су на проблеме чијим би решавањем, процес производње „Босиса“ био олакшан, а пословање унапређено.

„Низом планираних састанака, желимо да остваримо добру сарадњу са нашим привредницима. У зависности од захтева предузећа, планираћемо шта као локална самоуправа можемо да урадимо. Скренули сте нам пажњу на проблеме са нередовним напајањем електричном енергијом и ми ћемо у најскорије време организовати састанак са директором Електродистрибуције, као и у Министарству енергетике и очекујем да ћемо успети то да решимо. Имаћемо и састанак са директором Водовода како би решили проблем одлагања отпадних вода, што вам такође представља проблем, а размотрићемо и могућност решавања проблема пружног прелаза “, рекао је на састанку заменик градоначелника Јеремић.

Он је овом приликом нагласио да ће руководство Града у наредном пeриоду наставити да кроз низ планираних састанака са најуспешнијим привредницима Града успостави сарадњу у континуитету засновану на партнерским односима у циљу унапређења привреде и стварања повољне пословне климе.