Наплата паркинга од понедељка

Почетак » Наплата паркинга од понедељка » Вести » Наплата паркинга од понедељка
Због великог интересовања грађана за куповину станарских и претплатних карата, наплата паркирања ће почети у понедељак 5. октобра од 7.00 часова, а не сутра, како је првобитно најављено, саопштило је ЈКП „Видрак“. Због потребе да се прецизно унесу неопходни подаци и постави систем који ће добро функционисати и који ће допринети увођењу комуналног реда у централној градској зони, померен је термин почетка рада градског паркинг сервиса.
 
Тим поводом, благајна Видрака радиће сутра и у петак од 7.00 до 20.00 часова, а у суботу до 17.00 часова. Из овог комуналног предузећа подсећају да грађани све детаљне информације о систему наплате паркирања могу добити телефоном позивом на број 221-556, као и на WEB сајту www.jkp-vidrak-valjevo.co.rs.
 
Подсећамо да је цена паркирања у црвеној зони 32 динара по сату, а у плавој 19. Свака зона у граду је видно обележена вертикалном и хоризонталном сигнализацијом, а паркирање ће се наплаћивати радним данима од 7 до 20 часова, суботом од 7 до 14, док ће недељом сва паркинг места бити бесплатна. У црвеној зони возило се може задржати максимално 120 минута, док је плава зона без временског ограничења. Уплата се може извршити мобилним телефоном куцањем СМС поруке на број 9141 (за црвену зону) и 9142 (за плаву зону), или куповином карте за паркирање по доласку на паркинг место, на овлашћеним киосцима или на благајни Видрака.

Leave a Comment