“Неверне бебе“ у Ваљеву 8.јула

Почетак » “Неверне бебе“ у Ваљеву 8.јула » Вести » “Неверне бебе“ у Ваљеву 8.јула

Концертом “Неверних беба“, који ће се одржати 8.јула испред Куле Ненадовића у Ваљеву, биће на својеврстан начин промовисан овај простор, као место будућих концертних и других културних дешавања. Овим концетом званично ће почети Ваљевско културно лето, најавио је градоначелник Ваљева Зоран Јаковљевић на данашњој конференцији за новинаре одржаној у Кули Ненадовића. Он је нагласио да је због неповољних временских услова најављених за 1.јул, наступ “Неверних беба“ одложен за 8.јул. “Нашли смо доста добрих људи који су разумели ову потребу да и наши грађани имају једну врсту разоноде и они ће финансирати концерт“, рекао је градоначелник.

У оквиру своје мини турнеје, “Неверне бебе“ носе “слатко бреме посебне одговорности“ припремајући се за сусрет са ваљевском публиком, пише на званичном сајту “Неверних беба“. Град у коме половина бенда на неки начин и даље живи и са којим су заувек спојени нитима које су нераскидиве, исписаће уз многобројне фанове још једну значајну страницу у историји Неверних беба. Томе у прилог говоре и речи које је пред медијима рекао Милан Ђурђевић: “Неверне бебе“ имају мисију да, поред толико концерата које смо направили после 15 година и разних дестинација где смо били, представљамо и град Ваљево. Спот “И да има нас“ који смо радили на реци Градац је један од начина како Ваљево треба да се представи“.
“Неверне бебе“ су тренутно у фази снаимања новог албума, на радио станицама већ се емитује нови сингл “Узми боје“. Недавно су у оквиру своје турнеје одржали концерт у Бору пред 8.000 људи, за два дана наступиће у Крушевцу, затим у Подгорици и 8.јула у Ваљеву. Као предгрупе наступиће “Театар бизар“ из Ваљева и “ЕОН“ из Београда.
Бина, озвучење и расвета, према најави Ђурђевића, обећавају спектакл. Почетак концерта је у 21 сат.
Организатор концерта је Центар за културу, а покровитељ град Ваљево.
 
 

 

Leave a Comment