Нова година уз Владу Георгијева

Почетак » Нова година уз Владу Георгијева » Вести » Нова година уз Владу Георгијева
У новогодишњој ноћи Ваљевце ће забављати Владо Георгијев. Концерт почиње у 22.30 часова и одржаће се на платоу испред Центра за културу. „Као пратећи програм биће di-džej и користим прилику да позовем све наше суграђане да дођу на концерт Владе Георгијева и да дочекамо заједно Нову годину“, рекао је на данашњој конференцији за новинаре Александар Вујић Суботић, начелник Градске управе за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове честитајући свим нашим суграђанима предстојеће празнике. „Цена концерта уз пратећу опрему и техничку реализацију је 1.950.000 динара, колика је и била понуда Музичког студија „Д“. Средства су обезбеђена буџетом града Ваљева. У цену је укључен наступ, као и бина, расвета и озвучење, како би концерт био добро организован. То је била једина понуда која је пристигла“, рекао је Вујић Суботић. Он је говорио и о новогодишњем базару који се одржава у Ваљеву од 26. до 31. децембра и оценио да је базар добро посећен.
 
Због концерта Владе Георгијева, у четвртак 31. децембра, у периоду од 22.00 сата до 1.00 за саобраћај ће бити затворена Улица Вука Караџића, од раскрснице са Карађорђевом улицом до ресторана „Рим“.
 
На данашњој конференцији за новинаре најављен је и програм за децу, који ће бити организован на Бадњи дан и почеће у 15.00 часова на платоу испред Центра за културу.
 

Leave a Comment