Нови изглед паркинг места

Почетак » Нови изглед паркинг места » Вести » Нови изглед паркинг места

 

 

Сређивање центра града после реконструкције Карађорђеве улице биће заокружено након завршетка изградње блоковских паркинг места и дворишта истакао је градоначелник Зоран Јаковљевић у обраћању новинарима. Почело је асфалтирање простора између два солитера у Синђелићевој улици, како би било омогућено  паркирање станарима солитера и зграда у Kарађорђевој улици, с обзиром на то да је након реконструкције главне улице смањен број паркинг места.
 
“ Кренули смо у акцију сређивања у оквиру реконструкције главне улице, урадили смо унутрашње двориште код Апотеке 101, кренућемо и са трговима, али и уређењем унутрашњих паркинг места око тих великих стамбених насеља“ рекао је градоначелник Зоран Јаковљевић.
 
Према плану и програму изградње Градске дирекције ради се уређење блоковских и дворишних (станарских) паркинг места. Вредност радова износи 1.700.000 динара, биће финансирано из буџета , а радове изводи грађевинско предузеће “ИнграпОмни“ рекао је директор Градске дирекције Милан Матић.
 
Матић  је најавио да ће се након сређивања паркинга, наставити са сређивањем парка испред “ лименке “, тако да ће се поред одређеног простора за паркирање добити једна изузетно лепа зелена травната површина са сезонским цвећем.

Leave a Comment