Новогодишње дружење градоначелника са новинарима

Почетак » Новогодишње дружење градоначелника са новинарима » Вести » Новогодишње дружење градоначелника са новинарима
Градоначелник Ваљева Зоран Јаковљевић организовао је дружење са овдашњим новинарима у оквиру новогодишњег доручка, у пријатној атмосфери ваљевског ресторана. Овај сусрет са „седмом силом“, који је први пут организован на овакав начин, градоначелник Ваљева је искористио да још једном честита новогодишње и божићне празнике и пожели све најбоље у 2011. години .
 
“Много пута сте нам помогли у неким акцијама својим притисцима да решимо и убрзамо неке процесе и на томе вам хвала. Било је и проблема у односима, било је и ствари које смо ми у локалној самоуправи сматрали да је требало да буду медијски испраћене. Ми смо се као озбиљна локална самоуправа одлучили да у 2011. години издвојимо средства за финансирање локалних медија, не чекајући како ће то системски да се реши у Републици Србији. Од вас очекујем у овој 2011. години, већ од овог разговора да почнемо са утврђивањем критеријума и предлога како та средства правилно расподелити и како се у будућности понашати у односу- локална самоуправа и медији. Знамо каква је ситуација у Србији и Ваљеву у медијима и желимо да помогнемо. Желим вам у 2011. години пуно идеја, лепих текстова, лепих емисија и да још боље сарађујемо него претходне године“, рекао је градоначелник Ваљева.
 
Новогодишњем дружењу са градоначелником Ваљева присуствовали су новинари, уредници, дописници, сниматељи и фоторепортери ваљевских медија – Радио Ваљево, Радио Патак, Радио 014, Радио Кула, лист „Напред“, ревија „Колубара“, Вујић телевизија, Телевизија Ваљево, Телевизија Марш, дописници „Политике“, „Новости“, „Бете“, „Блица“, „Преса“, РТС-а.
 

Leave a Comment