Новогодишњи коктел града Ваљева

Почетак » Новогодишњи коктел града Ваљева » Вести » Новогодишњи коктел града Ваљева
У присуству великог броја званица из институција града Ваљева, јавног, политичког живота, образовања, спорта, културе и медија, представника цркава, војске, полиције…одржан је традиционални новогодишњи коктел  града Ваљева. 
 
Хол Центра за културу био је пун људи са којима су представници града Ваљева највише сарађивали током 2011. године. Ово је била прилика да се у пријатном друштву и разговору резимира година која је на измаку, размене искуства, изгладе несугласице, али и направе договори за наредну годину.
 
Госте су поздравили највиши представници града Ваљева, градоначелник Зоран Јаковљевић, заменик градоначелника Станко Терзић, помоћник градоначелника Радивоја Милутиновић и председник Скупштине града Ваљева Горан Лучић.
 
Захвалност за овај репрезентативан коктел, град Ваљево дугује запосленима у Центру за културу Ваљева, предузећу за производњу, прераду и сушење воћа „Агранела“ и предузећу за кетеринг „Браћа Тодоровић“.
 
Новогодишњу честитку, гостима и свим грађанима Ваљева, упутио је градоначелник Ваљева Зоран Јаковљевић, коју можете чути овде.

Leave a Comment