Новогодишњи коктел

Почетак » Новогодишњи коктел » Вести » Новогодишњи коктел

На  традиционалном новогодишњем коктелу у Скупштини града Ваљева окупио се велики број званица из свих најзначајнијих институција у граду и појединаца. Градоначелник Ваљева Зоран Јаковљевић рекао је да је 2008. година, упркос свему, била добра година. 

„Била је ово година избора и започињања неких нових и наставка неких старих инвестиција, али је била и година коју је обележио почетак светске економске кризе. Њен утицај на Европу па и на локалну самоуправу у Ваљеву не можемо да претпоставимо, али се надамо да ће традиционално жилави Ваљевци привредници издржати и ову кризу.  Година која долази, опет сви прогнозирају, биће тешка! Нарочито, кажу аналитичари, прва три месеца. Само здрав разум, знање, осећај за приоритете, заједничка снага и воља могу допринети да што мање трпимо последице онога на шта немамо баш много утицаја. Али имамо утицаја на себе и оне око нас. Због тога, позивам вас све да удружимо снаге и знање и да превазиђемо сујете, ситне интересе и пакости, јер ћемо само тако успети да нађемо решење за тешкоће које нам најављују. Зато, свим грађанима Ваљева, свим пријатељима нашег града и вама који сте данас са нама, честитам Новогодишње и Божићне празнике и желим вам пуно здравља, успеха и среће“, рекао је градоначелник Ваљева.

Новогодишњем коктелу, поред запослених у Градској управи, присуствовали су директори јавних предузећа и установа, представници полиције, судства, културе, спорта и медија.

Leave a Comment