ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА МАЛА ПОЉОПРИВРЕДНА ГАЗДИНСТВА ОШТЕЋЕНА У МАЈСКИМ ПОПЛАВАМА

Почетак » ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА МАЛА ПОЉОПРИВРЕДНА ГАЗДИНСТВА ОШТЕЋЕНА У МАЈСКИМ ПОПЛАВАМА » Вести » ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА МАЛА ПОЉОПРИВРЕДНА ГАЗДИНСТВА ОШТЕЋЕНА У МАЈСКИМ ПОПЛАВАМА
У оквиру програма “Помоћ Европске уније за поплављена подручја у Србији”, Организација за пољопривреду и храну Уједињених нација ФАО и град Ваљево позивају мала пољопривредна газдинства oштећена у мајским поплавама да се пријаве за програм помоћи намењен опоравку пољопривредне производње. Помоћ у овом програму подразумева пакете семена, ђубрива, садница, концетроване хране, као и помоћ у ситној механизацији или сточном фонду, али само ако је потенцијални корисник имао такву врсту штете.
 
Носиоци пољопривредних газдинстава оштећених у мајским поплавама, да би постали потенцијални корисници овог Пројекта, треба да попуне пријавни формулар, који могу преузети у канцеларији своје месне заједнице.
 
Прикупљање пријава у канцеларијама месних заједница траје до 1. септембра 2014. године.
 
За додатне информације обратите се канцеларији своје месне заједнице.
 
Пројекат финансира Делегација Европске уније у Србији, а спроводи Организација за пољопривреду и храну Уједињених нација ФАО, уз подршку града Ваљева.
 
 
 
 
 

Leave a Comment