Oбележавање годишњице погибије Миленка Пaвловића

Почетак » Oбележавање годишњице погибије Миленка Пaвловића » Актуелно » Oбележавање годишњице погибије Миленка Пaвловића

Већ 17. годину за редом, Град Ваљево организује полагање венаца и одавање почасти пуковнику пилоту Миленку Павловићу, на дан његове погибије – у среду 4. маја 2016. године, у 12.00 часова, на спомен обележју у Улици Владике Николаја, као и у селу Бујачић, на месту погибије.

Тог дана ће породица, као и представници Војске Србије и осталих институција положити цвеће, а свештеници ће одржати помен Миленку Павловићу.

Након помена и полагања цвећа, биће одржан кратки програм, који припрема Центар за културу Ваљева.

У периоду од 11.45 до 12.45 за саобраћај ће бити затворене улице Хероја Миленка Павловића до Пастерове и Владике Николаја до Жељка Васиљевића. Саобраћај за возила Улицом Владике Николаја, у смеру од Синђелићеве ка Узун Мирковој улици, преусмераваће се у Хајдук Вељкову, Мирка Обрадовића, Булевар Палих ратника и Жељка Васиљевића.

Саобраћај за возила Улицом Владике Николаја, у смеру од Србијанке  ка Крушику, преусмераваће се у Жељка Васиљевића, Булевар Палих ратника, Мирка Обрадовића и Синђелићеву.

Позивамо све грађане да у што већем броју дођу 4. маја у 12.00 часова код споменика у Улици Владике Николаја, како бисмо одали пошту великом хероју, који је настрадао на небу изнад Ваљева, супротстављајући се формацији од 16 НАТО авиона.