Обилазак новизграђених кућа на сеоском подручју

Почетак » Обилазак новизграђених кућа на сеоском подручју » Вести » Обилазак новизграђених кућа на сеоском подручју
Новоизграђене куће на сеоском подручју, којe су изграђене уместо оштећених у прошлогодишњим мајским непогодама, обишли су градоначелник Станко Терзић, заменик градоначелника Жарко Ковач и члан Градског већа Никола Радојичић. Они су обишли 14 од 20 објеката на сеоском подручју и то у селима Тубравић, Вујиновача, Балиновић и Ребељ. Изградња је завршена и људи су задовољни радовима, које финансирају УНОПС и АСБ, рекли су мештани тамошњих села у разговору са градским челницима. 
 
Представници Града су обишли и куће у Бебића Луци из којих се људи исељавају. Тражи се решење како да се помогне овим породицама у пресељавању, јер су путеви потпуно уништени.
 
До сада су завршена 24 објекта, од укупно 26 и то 20 на сеоском подручју и 6 у граду. Ускоро ће бити завршена и преостала два објекта на сеоском подручју. У току је технички пријем објеката од стране надзорних органа и донатора. Током следеће недеље ће за девет кућа, чију је изградњу финансирао АСБ, почети допремање намештаја. Објекти које је изградио УНОПС су опремљени намештајем.

Leave a Comment