Одржан други радни састанак међуопштинског економског партнерства

Почетак » Одржан други радни састанак међуопштинског економског партнерства » Вести » Одржан други радни састанак међуопштинског економског партнерства
Састанак посвећен процесу припреме и техничкој подршци пројекту промоције и унапређења инвестиционих потенцијала градова и општина партнера, oдржан је у уторак у Градској управи Шапца. Ово је други радни састанак Међуопштинског економског партнерства представника градова Ваљева, Шапца и општина Уб и Владимирци. 
 
Састанку су присуствовали представници партнерских градова и општина и представници Регионалног друштвено-економског програма развоја 2, који пружа техничку помоћ у развоју овог пројекта.
 
Један од кључних циљева овог пројекта односи се на стварање повољних услова за инвестирање и могућности за проширење постојећих бизниса који ће допринети даљем економском развоју и повећању запослености у партерским градовима и општинама.
 
Техничка подршка у припреми пројекта је обезбеђена од стране Регионалног друштвено економског програма развоја 2, који финансира Европска унија.
 

Leave a Comment