Одржан Сајам венчања

Почетак » Одржан Сајам венчања » Вести » Одржан Сајам венчања
Овог викенда је у ваљевском Центру за културу одржан 3. Сајам венчања. Ваљевцима, али и гостима са стране, представило се 20 излагача, који се баве пружањем услуга неопходних за реализацију венчања и свадби.
 
Сајам венчања је свечано отворио начелник Градске управе за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Александар Вујић Суботић, који је рекао да очекује да ће овај Сајам бити подстрек малој привреди Ваљева и да ће Сајам венчања постати догађај познат и ван граница Ваљева.
 
„Сигуран сам да ће допринети да се све више младих одлучи да уплови у брачне воде, што је већ само по себи, велики успех! У име града Ваљева желим да се захвалим организаторима што су препознали колики потенцијал се налази у индустрији венчања и колико је људи и професија укључено у организацију најважнијег чина сваког младог пара – венчања“, рекао је начелник Градске управе.
 
Атмосферу на свечаном отварању су загрејали бубњари из бубњарске радионице Бранка Поповића, хорић „Срцуленце“ и бенд „Стари град“ из Чачка.
 
Другог дана сајма, посетиоци су имали прилике да погледају модну ревију венчаница модног атељеа „Згодна млада“ из Обреновца, док је за фризуре и шминку био задужен салон „Тијана“ из Ваљева. 
 
На Сајму венчања су посетиоци могли и да код матичара Градске управе закажу венчања, што је учинило 16 парова. Први пар који је заказао венчање, ослобођен је плаћања таксе. Такође, на Сајму су се представиле златаре, цвећаре, произвођачи торти, фотографи, бутици венчаница, ресторани, продавци накита и многи други, неопходни у припреми венчања. 
 
 
 
 
 

Leave a Comment