Одржан састанак са представницима предузећа „Јединство“ из Ужица

Почетак » Одржан састанак са представницима предузећа „Јединство“ из Ужица » Вести » Одржан састанак са представницима предузећа „Јединство“ из Ужица
Градоначелник Ваљева Станко Терзић одржао је састанак данас са представницима предузећа „Јединство“ из Ужица  Састанку су присуствовали заменик градоначелника Жарко Ковач, начелници Градских управа, директори и представници ЈП „Колубара“, ЈП  Дирекције за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу Ваљева, ЈКП „Водовод“, „Ерозија“, Електродистрибуција Ваљево. На састанку је оцењено да је након мајских поплава и штете која је причињена, најважније  враћање у првобитно стање цевовода питке воде, као и отклањање штете која је причињена Електродистрибуцији и оштећења обала утврда. Град Ваљево тражи да предузеће „Јединство“ из Ужица изведе све радове који су предвиђени на санацији.  Следеће седмице ће бити направљен оперативни план који ће дефинисати динамику радова свих предузећа на овим пословима-Водовода, Електродистрибуције и Јединства из Ужица. Састанци ће бити одржавани једном седмично. Град преузима потпуну контролу над овим  инфраструктурним пројектом, јер није био задовољан досадашњим  радовима.
 
Предузеће „Јединство“ код осигурања „Дунав“ конкурисаће за средства за радове који предстоје приликом санације и реконструкције. Предвиђено је да радови почну почетком септембра, а један део радова, које изводи „Ерозија“ на санацији корита Колубаре ће трајати и ових дана до краја августа. 

Leave a Comment