Одржан састанак са премијером Србије

Почетак » Одржан састанак са премијером Србије » Вести » Одржан састанак са премијером Србије
Поводом захтева градоначелника Ваљева Зорана Јаковљевића за хитним сусретом, данас је у Влади Републике Србије одржан састанак градског руководства са премијером Мирком Цветковићем.
 
Делегација Ваљева коју је предводио градоначелник Зоран Јаковљевић упознала је премијера са актуелном ситуацијом у граду, aли и са могућностима улагања и привредним потенцијалима Ваљева. Незапосленост, лоша приватизација, инфраструктурни проблеми, биле су само неке од тема данашњег састанка. Градоначелник је предочио премијеру и последице одлуке да нови погони „Горења“ уместо у Ваљеву, буду у Зајечару. Премијер Цветковић је изразио разумевање за ситуацију у којој се налази Ваљево и спремност да учини све да се проблеми превазиђу.
 
Након овог састанка на коме је премијер детаљно упознат са горућим темама везаним за Ваљево, уследиће и низ других састанака са представницима Владе и ресорним министрима, како би се у што краћем року реализовали планови и идеје изнете приликом данашњег сусрета. Обострани закључак је да ће се врло брзо видети резулталти иницијатива челника Ваљева, изнетих на данашњем, али и на састанцима који ће уследити.
 
У делегацији града, поред градоначелика Зорана Јаковљевића, били су и помоћник градоначелника Радивоје Милутиновић, Милован Марковић, директор Железница Србије и народни посланик Ђорђе Милићевић.
 

Leave a Comment