Одржана 96. седница Градског већа

Почетак » Одржана 96. седница Градског већа » Актуелно » Одржана 96. седница Градског већа

На 96. заседању Градског већа разматране су следеће тачке дневног реда и то : предлог Одлуке о расписивању јавног позива за учешће у јавној расправи о нацрту Одлуке о буџету града Ваљева за 2020. годину, предлог Програма јавне расправе о нацрту Одлуке о буџету града Ваљева за 2020. годину и предлог Правилника о изменама и допунама Правилника о организацији и систематизацији радних места у Градској управи града Ваљева, Заједничком правобранилаштву града Ваљева и општина Лајковац, Љиг, Мионица и Осечина, Служби интерне ревизије града Ваљева и Служби буџетске инспекције града Ваљева.

Усвојен је предлог да се јавна расправа о нацрту Одлуке о буџету града Ваљева за 2020. годину спроведе од 6. до 20. децембра. Пред грађанима ће се наћи предлог Одлуке о буџету који је био на дневном реду 96. седнице Градског већа и исти ће бити постављен на интернет страници града Ваљева. www.valjevo.rs.

Иницијативе, предлози, сугестије и коментари за измене и допуне нацрта се могу доставити на мејл адресу [email protected], као и на адресу Карађорђева 64, са назнаком „Предлози за измене и допуне нацрта Одлуке о буџету града Ваљева за 2020. годину или се могу предати на писарници Градске управе.

Презентација и расправа о предложеном нацрту ће се одржати у недељу 15. децембра 2019. године у Великој сали Скупштине града са почетком у 12 часова.

Приход и расход буџета града Ваљева за следећу годину пројектован је у износу од 3.496.318.862,62 динара.

Градско већe је усвојило све три тачке дневног реда.