Одржана десета седница Скупштине града

Почетак » Одржана десета седница Скупштине града » Вести » Одржана десета седница Скупштине града
Одборници Скупштине града на јучерашњем вишечасовном заседању прихватили су извештаје о раду за прошлу годину, градске Дирекције,“Водовода“, “Видрака“ , “Полета“, “Топлане“ Хидросистема “Колубара “, Дирекције за пољопривреду и робне резерве, Центра за социјални рад ,Туристичке организације Ваљево, Радио-Ваљевa, Дома здравља, Апотекарске установе,Центра за културу, Библиотеке, Народног музеја, Архива, Завода за заштиту споменика културе, Модерне галерије, ИУС “Трнавац“, “Валиса“ и “Абрашевића“.  
Такође одборници су дали сагласност на одлуку о расподели добити ЈКП “Видрак“ Ваљево и на одлуку о начину покрића губитка ЈКП “Полет“ за 2012. годину.
 Због измене сета пореских закона одборници су се сагласили о подношењу пореске пријаве за све пореске обвезнике.  
Одборници су прихватили да вршиоцима дужности директора Градске дирекције, Топлане, Водовода, Видрака, Полета, Хидросистема Колубара, Цента за социјални рад Радио–Ваљева, Валиса и Туристичке организације буду продужени мандати на још шест месеци.
 Разматрајући кадровска питања одборници Скупштине града нису подржали захтев за смену члана Градског већа Владимира Николића.  
Са дневног реда јучерашњег заседања скинуте су три тачке, а односе се на давање сагласности на измене програма рада Завода за заштиту споменика културе “Ваљево“ за 2013.годину, решавање стамбених потреба запослених лица у органима града Ваљева и извештај о раду заједничког јавног правобранилаштва града Ваљева и општина Лајковац, Љиг, Мионица,Осечина за 2102.годину. Предлог да се горе поменуте тачке скину са дневног реда дао је одборник др Илија Трипковић.
 

Leave a Comment