Одржана седница Градског већа

Почетак » Одржана седница Градског већа » Вести » Одржана седница Градског већа
На данашњој седници Градског већа су дате сагласности на програм рада Центра за социјални рад “Колубара“ Ваљево, Центра за културу, и Завода за заштиту споменика културе “Ваљево“- установе културе од националног значаја. У вези рада Завода за заштиту споменика културе предложено је да Одељење за друштвене делатности размотри примедбе и констатације које су се чуле на данашњој седници, а односе се на број запослених и провери њихову усклађеност са законом., јер од 1. марта не може да се запошљава нико ван одобрења комисије Владе Републике Србије.Такође, речено је да одељење треба да упути захтев ресорном министарству у погледу начина избора директора.
Одлучено је да се део архивске грађе градских управа града Ваљева привремено смести у приземни део зграде у Улици Вука Караџића 54, с обзиром да пословни објекат у Белошевцу у коме је била смештена архивска грађа није више у својини града.
На данашњој седници прихваћен је и предлог одлуке о преносу на трајно коришћење без накнаде превозног средства скутер-мотоцикл и рачунарске опреме Полицијској управи Ваљево за потребе Саобраћајне полиције. Део средстава од наплаћених новчаних казни за прекршаје учињене у саобраћају у прошлој години опредељено је за ову набавку.
 
 
 

Leave a Comment