Oсми дан Тешњарских вечери

Почетак » Oсми дан Тешњарских вечери » Актуелно » Oсми дан Тешњарских вечери

Данашњи програм у оквиру Тешњарских вечери ће највише обрадовати наше најмлађе. Од 18 часова у Стоп Шоп-у ће бити аниматори за децу – кловнови, штулаши, жонглери и фајершоумени, док нас у 19 часова очекује трка беба. Бебе старости до 24 месеца, Прва категорија: до 12 месеци ( пузаћи ), Друга категорија: 12/13 – 18 месеци ( гузаћи ), Трећа категорија: 18 – 24 месеца ( тркаћи ). Стаза је дуга 24 метра. Пријављивање за трку беба је од 18 до 18.45 часова. Трку подржавају Хемикал, Стоп Шоп Ваљево, Пертини, Трефолино и Служба гинекологије Опште болнице Ваљево. У случају кише, трка ће се одржати у Хали спортова Ваљево.

„Тајна чаробног штапића“, луткарска представа коју играју васпитачи вртића „Пинокио“ у 19 часова, одиграће се на Летњој позорници „Пинокио“. Због великог интересовања и безбедности, све представе које су планиране данас и сутра у Летњој башти Дома војске са почетком у 20 часова, одржаће се на Великој сцени Центра за културу, а данас је на програму представа за децу „Првак Јеца и остала деца“.

Од 20.15 часова на Десанкином венцу, одржаће се Традиционално вече Туристичке агенције „Национал“, трибина под називом „Ваљево град на мору, Ваљево – Soci збратимљени градови.

У свечаној сали Ваљевске гимназије од 21 час је вече хорске музике где ће наступити Мешовити омладински хор и Дечји хор ЦЗНТК „Абрашевић“ Ваљево.

На летњој позорници – Кеј на Колубари је од 21 час концерт Ваљевског фолклора.