Отворен 7. СПРЕГ

Почетак » Отворен 7. СПРЕГ » Вести » Отворен 7. СПРЕГ
Сајам привреде Колубарског округа- СПРЕГ 2010. отворен је данас у простору Основне школе “Нада Пурић”. До 18. јуна представуће се 120 излагача из Округа, али и Привредна комора Крагујевца.
Овогодишњи СПРЕГ је отворила Светлана Томић, директорка ваљевска главне филијале “Дунав осигурања”. “Ми смо ту зато што верујемо у будућност, у све вас и у нас. У свим временима и приликама може се направити неки резултат. “Дунав осигурање” је стратешки партнер и посетиоцима и излагачима и надам се да ће наредних година бити све више излагача. Проглашавам Сајам отвореним и желим да буде успешан, успешнији од претходних и да траје дуго”, рекла је Светлана Томић.
 
“Ова година је година у којој су ефекти и последице економске кризе, можда и најизраженији. Али, наравно, то нам не даје за право да мирно седимо и ћутимо и чекамо да криза сама од себе прође. Морамо сви све да учинимо на привлачењу инвестиција, стварању привредног амбијента. Оно што је важно истаћи је да ми ове године сигурно отпочињемо са стварањем индустријске зоне, па се надам да ће један од будућих СПРЕГ-ова бити организован управo на том простору. Желим свима што успешнији наступ, како излагачима, тако и онима који очекују да овде склопе неке пословe аранжмане”, рекао је помоћник градоначелника Радивоје Милутиновић.
 
Зоран Марковић, председник Регионалне привредне коморе “Ваљево” је рекао да је утисак да су излагачи на овогодишњем СПРЕГ-у ипак успели да опстану на тржишту, упркос кризној години. “Како видим, постоје неки излагачи који су већ стандардни, али постоје и нови излагачи на СПРЕГ-у. Из свег срца, у име РПК “Ваљево” и у своје име желим пуно успеха привредницима овог Округа, јер у данашње време поред знања и пара, треба имати и пуно храбрости да се изборите”, рекао је Марковић.
 
Организатор СПРЕГ-а је Маркетинг агенција „ГАТТИ“, суорганизатор је Регионална привредна комора „Ваљево“, а генерални проковитељ Град Ваљево.
 
 

Leave a Comment