Отворен Сајам венчања

Почетак » Отворен Сајам венчања » Вести » Отворен Сајам венчања
Пригодном свечаношћу у Ваљеву је данас отворен Сајам венчања у „Омни центру“. Ове године, тродневна сајамска манифестација окупила је око 40 излагача. Град Ваљево је за ову прилику поклонио бесплатно венчање за први пар младенаца, а Матична служба Града на штанду биће доступна свима који су заинтересовани да закажу термин венчања или да добију све потребне информације.
 
Покровитељ ове сајамске манифестације је град Ваљево. „Град је препознао потребе наших суграђана да се на једном месту информишу о свему што их занима у вези венчања, као и то колико ова манифестација има значаја. На овај начин подржавамо све иницијативе у вези повећања наталитета, а између осталог издвајамо значајна средства за програм вантелесне оплодње, као и новчане бонусе за родитеље прворођених беба у Новој години“, истакла је начелница Градске управе за друштвене делатности, финансије, имовинске и инспекцијске послове Јелица Стојановић отварајући Сајам.  Она је изразила очекивање да ће у годинама које долазе наталитет бити повећан и да ће у Ваљеву бити све више склопљених бракова.
 
У ревијалном и музичком делу програма Сајма, специјални гости у суботу 15. фебруара ће бити Марко Жујовић и Сања Величковић, а у недељу ће гостовати победник првог серијала „Први глас Србије“ Давор Јовановић. Долазак је потврдио и познати модни дизајнер Предраг Ђукнић, а у суботу ће бити одржана модна ревија уникатних хаљина и венчаница.
 
Иницијативу да се на једном месту окупи велики број предузетника који промовишу своју делатност, подржала је и Регионална привредна комора Ваљево. Улаз на Сајам је слободан, а радно време за посетиоце је од 11.00 до 21.00 час. 

Leave a Comment