Отворена изложба фотографија

Почетак » Отворена изложба фотографија » Вести » Отворена изложба фотографија
У холу Центра за културу је отворена изложба фотографија, које су настале у оквиру Школе фотографије Клуба особа са инвалидитетом. Школу су заједнички организовали Фото клуб “Ваљево“ и Друштво за церебралну парализу уз финансијску помоћ Комерцијалне банке.  
 
Поставку чини велики број изузетних, занимљивих и уверљивих фотографија, које су резултат  једног добро промишљеног пројекта и сарадње Фото клуба “Ваљево“, града Ваљева и Центра за културу. За изложбу су заслужни аутори Светлани Јанковић -Бељански, Мира Јовановић, Сандра Павловић, Слађана Ковачевић, Мирољуб Ђедовић, Миодраг Мандић, Ненад Павловић и Зоран Јевтић. Чланови Друштва за церебралну парализу били су полазници школе фотографије коју је за особе са инвалидитетом организовао Фото клуб “Ваљево“. Циљ и смисао оваквих подухвата најбоље доказује да су сви , без обзира на болест и инвалидност спремни и способни за стварање, за креативно изражавање и да сви имају свој лични поглед на свет. Изложене фотографије и избором тема и кадрирањем и фокусирањем опет потврђују да су људи и у отежаном здравственом стању склони да живот погледају са оне лепше стране што свакако заслужује дивљење и признање.
 
Поред осталих признање заслужује свакако и Комерцијална банка  и њена филијала у Ваљеву, која је поводом свог јубилеја подржала реализацију овог племенитог пројекта.    

Leave a Comment