Отворена нова МОЛ бензинска станица

Почетак » Отворена нова МОЛ бензинска станица » Вести » Отворена нова МОЛ бензинска станица
InterMol, чланица МОЛ групе отворила је прву МОЛ бензинску станицу у Ваљеву, прву велику инвестицију у Србији ове године уз план да се отворе још три модерне пумпе. Црвену врпцу пресекли су Takacs Michael Zoltan, генерални директор InterMol-а и градоначелник Ваљева Зоран Јаковљевић.
 
„За град Ваљево је веома важно да се отварају једна оваква места, али и да се појача конкуренција, како би нашим суграђанима понудили најквалитетније гориво. Ми смо дуго били и без трговинских ланаца, али сада се и ту ситуација мења, а већа понуда и јача конкуренција донеће бољи квалитет, а на нама је да створимо све услове како би наши суграђани били у могућности да користе све те погодности“, истакао је градоначелник и додао да ће отварањем МОЛ-ове пумпе бити заокружена целина која обухвата школу у близини, Интернационални уметнички студио, вртић који ће ускоро бити завршен и отворен за ваљевске малишане, као и Геронтолошки центар који је у изградњи.
 
Генерални директор InterMol-а Takacs Michael Zoltan рекао је овом приликом да компанија МОЛ има циљ да побољша квалитет живота свих својих корисника, а од сада и грађана Ваљева. „Поносни смо што МОЛ бензинске станице нуде висококвалитетна горива и добре услуге потрошачима. Отварањем нове пумпе у Ваљеву, не инвестирамо само новац, већ и квалитет у возила наших корисника, животно окружење и у људе“, рекао је генерални директор InterMol-а и додао да је ово тридесетчетврта пумпа у Србији и да очекује да ће корисници бити задовољни квалитетом горива.
 
Иначе, МОЛ група један је од водећих нафтних и гасних компанија у централној Европи и запошљава преко 32000 људи. МОЛ у Србији својим корисницима нуди производе побољшаног квалитета, а на новоотвореној пумпи у Ваљеву у току ове седмице траје промоција за све потрошаче-куповином више од 20 литара горива добија се кафа.

Leave a Comment