Отворена савремена бензинска станица на Дивчибарама

Почетак » Отворена савремена бензинска станица на Дивчибарама » Актуелно » Отворена савремена бензинска станица на Дивчибарама

Nivo slider: no attached images, or only one attached image…

Након отварања ски стазе Црни врх и пуштања система за вештачко оснежавање, на Дивчибарама је свечано отворена и бензинска станица. Грађевинско предузеће „Инграп омни“ купило је бензинску станицу, која је реконструисана и опремљена најсавременијим системом за аутоматско точење горива.

Бензинску станицу свечано је отворио градоначелник др Слободан Гвозденовић и један од власника фирме „Инграп-омни“ Цветин Крстић.

Градоначелник је овом приликом позитивно оценио отварање модерне бензинске станице која ће радити 24 сата. „Верујем да је ова станица у суштини претеча свих оних модерних ствари које ће се на Дивчибарама убудуће дешавати. Имати једну овакву станицу која 24 сата ради не само услуживањем, плаћање платним картицама и новцем је нешто што је чини ми се револуција за Дивчибаре, а познато је да је ова градска влада одвојила знатна средства у буџету за следећу годину кад су Дивчибаре у питању. Одвојили смо око 40 милиона динара, очекујемо да Дивчибаре у пуном оном сјају и капацитету већ крајем идуће године постану једно значајно туристичко место на мапи Србије, очекујемо да пре свега грађани Ваљева и Ваљевци похрле на Дивчибаре које верујем за годину дана нећете моћи да препознате. Имамо тржиште од два милиона људи који гравитирају овом простору, ту је град Београд, имамо  Нови Сад и Панчево“, рекао је градоначелник Гвозденовић приликом отварања.

У намери да прошири своју делатност предузеће „Инграп омни“ је отворило две бензинске станице у Ваљеву у Сувоборској улици у мају 2010.године и у Кнез Михаиловој улици у децембру 2012.године. То је самоуслужна аутоматска бензинска станица која је опремљена и функционише као једна од ретких у Србији. Бензинска станица ће радити 24 часа, сваки дан у недељи самопослуживањем, без запослених. Плаћање, одабир и количина горива обављаће се преко банкомата у који се убацује новац или платна картица. Намера инвеститора „Инграп-Омни“ између осталог је и придруживање акцији развоја Дивчибара и давања личног доприноса проглашењу Дивчибара туристичким простором. На отварању бензинске станице говорили су Милена Живановић, саветница директора предузећа „Инграп-омни“ и Цветин Крстић, један од власника ове фирме.