Пакетићи за децу из хранитељских породица

Почетак » Пакетићи за децу из хранитељских породица » Вести » Пакетићи за децу из хранитељских породица
Новогодишњи пакетићи за 32 деце из хранитељских породица, подељени су данас у Холу Центра за културу. Поклоне је обезбедио Град Ваљево, а пригодан програм Центар за културу.
 
С циљем да се деци која су смештена у хранитељске породице улепшају новогодишњи празници, организован је занимљив програм са кловном, који је малишане, али и одрасле добро забавио.
 
Градоначелник Ваљева Станко Терзић је честитао празнике деци, хранитељима, запосленима у Центру за социјални рад и пожелео им пуно здравља, радости и успеха: 
 
“Град чини велике напоре да помогне социјално угроженим суграђанима. Желим да се захвалим хранитељима, јер су преузели одговорну и тешку дужност да брину о деци, уз молубу да буду нежни, добри и пажљиви, да покушају да деци надокнаде оно што им највише недостаје, а то су родитељска брига и љубав. Овде има и мале деце и ђака којима бих пожелео да буду добри ђаци и једног дана добри људи, а ми ћемо се трудити у границама наших могућности, да им помогнемо“, рекао је градоначеник Станко Терзић.

Leave a Comment