План одрживе урбане мобилности Ваљева

Почетак » План одрживе урбане мобилности Ваљева » Актуелно » План одрживе урбане мобилности Ваљева

Позивамо вас да узмете учешће на Јавној презентацији и дискусији поводом израде нацрта Плана одрживе урбане мобилности града Ваљева и нацрта Плана унапређења пешачења на нивоу насеља.

Јавна презентација и дискусија се организује са циљем да се стручна и шира јавност упозна са нацртима ових важних докумената за град Ваљево, као и да све заинтересоване стране својим коментарима и сугестијама допринесу унапређењу наведедних докумената.

Сви заинтересовани своје сугестије и коментаре могу послати и електронским путем до 10.12.2018. на мејл [email protected]

Јавна презентација и дискусија ће се одржати у малој сали Градске управе града Ваљева, Карађорђева 64, први спрат, у четвртак 6. децембра 2018. са почетком у 12.00 часова.

Догађај се организује у оквиру пројекта „City Walk“ који се финансира уз подршку Дунавског транснационалног програма Interreg Европске уније, а спроводи га конзорцијум од 17 партнера из Словеније, Мађарске, Аустрије, Чешке, Словачке, Румуније, Хрватске, Бугарске и Србије, међу којима је и град Ваљево, са намером успостављања и ширења пешачких зона у градовима дунавског региона. Поред наведених активности, град Ваљево ће у оквиру овог пројекта промовисати урбане пешачке и бициклистичке стазе, биће постављена нова туристичка, пешачка и друга сигнализација. Биће организоване многобројне активности и догађаји са циљем да се повећа свест грађана о значају усвајања здравих стилова живота и кретања, урбане мобилности и заштите животне средине.

Молимо вас да издвојите ваше време и потврдите учешће на јавној презентацји и дискусији на мејл: [email protected] . Више информација можете добити на телефон: 014/294-739.

  • План пешачења на нивоу насеља
  • План одрживе урбане мобилности Ваљева
  •