Почели радови на изградњи „Интерекса“ у Ваљеву

Почетак » Почели радови на изградњи „Интерекса“ у Ваљеву » Вести » Почели радови на изградњи „Интерекса“ у Ваљеву
У Ваљеву је почела изградња трговинског објекта „Интерекса“ на парцели у Насељу ослободиоци Ваљева. Објекат ће бити  површине око 2500 квадратних метара, а вредност инвестиције је око 1,5 милиона евра.
 
„Отварањем једног оваквог објекта омогућићемо да се овде запосли 40-так наших суграђана. Рок за завршетак радова је 168 дана. Радиће се монтажна бетонска конструкција, тако да ће овај посао бити брзо завршен“, рекао је градоначелник Зоран Јаковљевић отварајући радове и додао: „Град Ваљево је завршио све потребне послове око припреме парцеле за почетак радова, као што су послови на припреми комплетне потребне документације и на измештању колектора. Осим овог градилишта, као што смо обећали, отворили смо градилиште где су у пуном јеку радови на изградњи „Рода“ мегамаркета Меркатора, а очекујемо и почетак изградње „Темпа“, нагласио је градоначелник и додао да очекује да ће заступљеност и долазак у Ваљево великих трговинских ланаца донети ниже цене артикала и ефикасније снабдевање, а све у корист наших суграђана.
 
„У Ваљеву ћемо изградити објекат који ће бити један модеран супер маркет, са паркинг простором који ће обезбедити 116 паркинг места. Грађане Ваљева ће у нашем објекту очекивати реалне цене артикала примерене садашњим тржишним условима“, рекао је овом приликом у Ваљеву  Раде Тотић шеф изградње објекта из београдске фирме „Интерекс“ која део система француског трговинског ланца „Интермарше“.
 
Иначе, у Србији има укупно седам Интерексових објеката, у Ваљеву ће бити изграђен осми, а у плану је да се изгради још један у Београду.
 
Очекује се да ће објекат у Ваљеву бити у потпуности завршен крајем септембра. 
 

Leave a Comment