Почетак 33. Тешњарских вечери

Почетак » Почетак 33. Тешњарских вечери » Актуелно » Почетак 33. Тешњарских вечери

Све је спремно за почетак 33. Тешњарских вечери, застава је званично подигнута и сви су добро дошли на наш летњи фестивал.

Програм ваљевског летњег фестивала почиње 02. августа у 15 часова презентацијом нових шкодиних модела на Платоу испред споменика Жикици Јовановић Шпанцу у организацији АБЦ теста Ваљево, а изложба аутомобила трајаће све до поноћи.

Клуб екстремних спортова „Икстрим фемили 014“ од 18.00 do 19.00 организује школу ролера у Скејт парку, на Пећини.

Летња позорница „Пинокио“ у Карађорђевој улици број 35 од 19 сати, биће средиште малишана узраста од три до седам година који ће имати прилику да учествују или навијају за своје другаре у интерактивном квизу „Шумска заврзлама“.

У галерији Народног музеја Ваљево, гошћа из Народног музеја Крагујевац, виши кустос етнолог Светлана Радојковић, представиће изложбу „Јастуци“ од 19.30 часова.

„Ин пин чарапин“ представа за децу са почетком у 20 сати обрадоваће наше најмлађе на њима добро познатом месту, у летњој башти Дома војске.

Пивски гурманлуци у организацији пивнице „Голос“ очекују вас од 20.30 на платоу испред пивнице у Бирчаниновој број 3.

Вечерас од  21 час, на платоу испред Центра за културу први у низу концерата биће „Дивљи кестен“.

Сваки дан од петка 02. августа до среде 07. августа можете пријавити ваше малишане за маскембал, који се традиционално одржава сваке године. Пријављивање за маскембал вршиће се на телефон 062/8058318 у термину од 09.00 до 13.00 часова.