Подношење предлога за Награду града Ваљева

Почетак » Подношење предлога за Награду града Ваљева » Вести » Подношење предлога за Награду града Ваљева
До 2. фебруара је рок за подношење предлога за Награду града Ваљева за 2012. годину. Председница комисије Татјана Танасковић данас је подсетила да се награда додељује 20. марта, поводом обележавања Празника града Ваљева.
 
Предлоге за награде треба доставити у писаној форми, уз образложење о кандидату, са назнаком за коју област се предлаже.
 
„Ја позивам грађане да учествују са што више предлога на овом турниру способности, стваралаштва и посебности,  јер такмичење даје добре резултате уколико има могућности поређења и уколико је квалитетна конкуренција. На жалост, не могу сви примити награду, јер је награда само једна у категорији. Утолико је посао Комисије тежи и обично су у питању само нијансе. Суштина овог чина није само додељивање награде, већ успех је и учествовати и презентовати своје радове. Тај рад је тек у комуникацији са заједницом за коју је створен, постаје део нашег заједничког богатства. Велика је част наћи се у друштву најбољих и одмеравати своје снаге са најбољима, сагледавати себе у поређењу са другима.  Ови људи који постижу тако завидне резултате, представљају прави ресурс и потенцијал овог града. И зато позивам грађане да поднесу што више предлога.
 
Комисија, коју је именовала Скупштина града Ваљева, ове године ради у саставу: Татјана Танасковић, председница и чланови др Завен дер Хазарјан, Александар Маринковић, Станко Марковић, Војислав Кецојевић, Катарина Маринковић, Дарија Ранковић, Милан Гајић, др Драган Дивнић, Јован Јовановић и Жељко Крстивојевић.
 
Текст обавештења о Награди града Ваљева можете преузети овде

Leave a Comment