Подршка Министарства за инфраструктуру и енергетику Ваљеву од 65 милиона динара

Почетак » Подршка Министарства за инфраструктуру и енергетику Ваљеву од 65 милиона динара » Вести » Подршка Министарства за инфраструктуру и енергетику Ваљеву од 65 милиона динара
Представници Града Ваљева, предвођени градоначелником и замеником градоначелника Зораном Јаковљевићем и Станком Терзићем у петак су, на састанку код министра за  инфраструктуру и енергетику Милутина Мркоњића, договорили реализацију будућих пројеката важних за Ваљево.
Представници Града су се најпре захвалили министру Мркоњићу на досадашњој подршци од преко 300 милиона динара за изградњу локалних путева, улица, тргова, топлификацију и водоснабдевање.
Министар је позван да отвори реконструисани Градски трг и новоизграђени  Трг код Лименке, чији се радови ових дана приводе крају.
 
Министарство за инфраструктуру и енергетику је и овај пут подржало Ваљево у будућој реализацији пројеката у граду. На састанку је договорено да ће ресорно министарство са 65 милиона динара финансирати наставак радова у Карађорђевој улици, од Хајдук Вељкове до Узун Миркове, асфалтирање Попарског пута и Улице Браће Мијушковић у Горићу, као и пут Бебића Лука -Ребељ у Поћути.
 
Састанку код министра Мркоњића присуствовали су и државни секретар Милорад Илић, саветник Миломир Минић, народни посланик Ђорђе Милићевић, директор Дирекције за изградњу Колубарског округа Драган Јеремић и други.

Leave a Comment