Поклон представа за предшколце и ђаке прваке

Почетак » Поклон представа за предшколце и ђаке прваке » Вести » Поклон представа за предшколце и ђаке прваке

 

За предшколце и ђаке прваке из Ваљева, град Ваљево је обезбедио поклон представу „Велико такмичење у земљи бајковији“, која је јуче одиграна у Центру за културу Ваљева, поводом Дечје недеље.
 
Начелница Градске управе за друштвене делатности, финансије, имовинске и инспекцијске послове Јелица Стојановић, у име града Ваљева је поздравила најмлађе суграђане.
„Ово је недеља која је посвећена управо вама. У овој недељи, град Ваљево и наши бројни сарадници и пријатељи припремили смо пуно занимљивих програма- позоришних представа, изложби, концерата, радионица, трибина и свега што се надамо да ће бити занимљиво основцима и средњошколцима.
 
Посебно нам је важно да поздравимо и пожелимо добродошлицу драгим ђацима првацима! Као што ћете видети школа није само учење и седење на часовима. То су и овакви лепи догађаји, каквих ће пуно бити. Град Ваљево је специјално за вас, ђаке прваке обезбедио позоришну представу „Велико такмичење у земљи бајковији“.
 
Ми вам од срца поклањамо ову представу и надамо се да ћете уживати данас, као и свих наредних година док траје ваше школовање! У име града Ваљева и у своје лично име, желим вам успешно школовање и пуно здравља, радости и знања“, поручила је ученицима Јелица Стојановић.
 
 

 

 

Leave a Comment