Поклони за децу са посебним потребама, базар, радионице, трибине- четврти дан Дечје недеље

Почетак » Поклони за децу са посебним потребама, базар, радионице, трибине- четврти дан Дечје недеље » Вести » Поклони за децу са посебним потребама, базар, радионице, трибине- четврти дан Дечје недеље

Обележавање Дечје недеље у Ваљеву данас је настављено бројним активностима у школама и улицама града.

Испред зграде Скупштине града  обележен је Светски дан менталног здравља, у организацији Дома здравља Ваљево. Том приликом дељене су брошуре и приказана изложба радова.

Интерактивни програм промоције читања, назван „Од читања се расте“ за ученике I разреда ОШ „Сестре Илић“ Ваљево, одржан је у Дечјој библиотеци.

 
За ученике III разреда свих основних школа, у  ОШ „Нада Пурић“ Ваљево организован је  “БАЗАР“, на коме су ученици продавали колаче, играчке, сувенире итд.
Том приликом су представници Савета за обележавање Дечје недеље Ангелина Лукић и Снежана Трифуновић уручили поклоне за ученике специјализованог одељења за децу са посебним потребама, које ради у оквиру ове школе. У овом одељењу је 26 ученика.
 
Поклон је уручен и за тридесеторо деце из Дневног боравка за децу са посебним потребама. У складу са захтевима баспитача и учитеља овог Дневног броавка и овог одељења, поклоњен је дидактички материјал.
 
Представа „Дечаци Павлове улице“ за ученике V разреда одиграна је у Великој сали Центра за културу Ваљево, у организацији ОШ „Сестре Илић“ Ваљево
 
Драмско рецитаторска секција Прве основне школе Ваљево припремила је игроказ  за ученике старијих разреда основних школа, у  библиотеци Прве основне школе Ваљево

 

„Нежност не треба звуке“ је назив изложбе фотографија која је отворена у холу ОШ ,,Сестре Илић“ Ваљево, за ученике од V oд VIII разреда.

 

 

 

Leave a Comment