Помоћник Крстић обишао Индустријску зону

Почетак » Помоћник Крстић обишао Индустријску зону » Вести » Помоћник Крстић обишао Индустријску зону
Новоотворени производни погон фирме “Симил“, која се од марта налази на локацији Индустријске зоне “Стефил“данас је обишао помоћник градоначелника Ваљева Драгољуб Крстић. Уз помоћ ваљевске фирме АБЦ тест, фирма “Симил“ је успела да се пресели у производни погон “Стефила“.Ово ваљевско предузеће постоји већ седам година, а бави се производњом пластичних елемената за фрижидере и звона и пловака за водокотлиће. Запослено је око 40 радника, који на савременој опреми производе поменуте пластичне унутрашње делове, а производни процес се одвија у три смене.
 
Затечено стање у Индустријској зони “Стефил“ није било атрактивно привредницима у недостатку основне инфраструктуре – водоводне, канализационе и електромреже. Инвестирањем у трафостаницу, као и решавањем бројних проблема, градска власт створила је услове за привлачење привредника заинтересованих за отварање својих погона у зони “Стефил“.
 
У разговору са представницима ове две фирме, помоћник Крстић је договорио даљу сарадњу, а све у циљу стварања стабилних услова за будуће успешно пословање.
 

Leave a Comment