Пословни форум Србија – Белорусија

Почетак » Пословни форум Србија – Белорусија » Вести » Пословни форум Србија – Белорусија
Помоћник градоначелника дипл.инж.маш. Драгољуб Крстић и привредници из Ваљева присуствовали су у петак у Београду изузетно значајном Пословном форуму Србија-Белорусија, који је одржан у Привредној комори Србије. Форум је одржан у организацији Привредне коморе Србије и Белорусије.
 
Форуму је присуствовао импресиван број привредника из целе Србије као и заменик премијера Белорусије Пјотр Прокопович са још три министра. Из Белорусије су били присутни представници 31 компаније које су исказале интерес за сарадњу са привредом Србије. 
 
Ваљевски привредници су у сарадњи са градом Ваљево учествовали у раду Форума, у оквиру  процеса организованог наступа према овој изузетно пословно интересантној земљи.У конкретним разговорима који су организацијом Форума омогућени између српских и белоруских привредника, успостављени су контакти између већег броја фирми с циљем потенцијалне сарадње. Вођени су и почетни разговори о потенцијалном заједничком улагању између једне белоруске компаније и ваљевских фирми.
 
 

Leave a Comment