Позив на промоцију публикације „Водич кроз ментално здравље – Знањем против предрасуда

Почетак » Позив на промоцију публикације „Водич кроз ментално здравље – Знањем против предрасуда » Вести » Позив на промоцију публикације „Водич кроз ментално здравље – Знањем против предрасуда
У оквиру ИПА пројекта прекограничне сарадње Србије и Босне и Херцеговине – УПСТРЕАМ (Унапређивање социјализације и третмана у менталном здрављу), који је завршен у марту о.г., а реализовали су га Каритас Италије, ТК „Феникс“ из Тузле, ЗЦ Ваљево – Служба психијатрије и Каритас Ваљево, публикована је брошура „Водич кроз ментално здравље – Знањем против предрасуда“. Брошура је промовисана на Завршној конференцији пројекта у Тузли, како је било предвиђено у пројектним активностима.
 
Радна група УПСТРЕАМ, која је формирана у оквиру пројекта и која  између осталога спроводи и многе активности везане за кампању „365 дана за ментално здравље“ и информише локалну заједницу о менталном здрављу уопште, овај пут ће да промовише публикацију – заједничи рад чланова радне групе.
 
Због тога Вас позивамо да дођете на промоцију, која ће се одржати у уторак, 30. октобра 2012.г у 13.00 х у сали Регионалне привредне коморе Ваљево, 9. спрат  Градске управе Ваљево, Карађорђева 64.
 

Leave a Comment