Позив за подршку грађана у акцији Coca-Cole

Почетак » Позив за подршку грађана у акцији Coca-Cole » Вести » Позив за подршку грађана у акцији Coca-Cole
Поводом обележавања 45 година производње CocaCole  у Србији, у сарадњи са НАЛЕД-ом и уз подршку Министарства регионалог развоја и локалне самоуправе, ова компанија поклониће CocaCola active zone– фитнес центре на отвореном грађанима у 45 општина и градова из наше земље.
Почевши од 1.јуна до краја јула, сви грађани ће путем сајта www.45godinausrbiji.rs и путем CocaColaFacebook странице моћи да гласају за наш град Ваљево у којем желе да се сагради фитнес центар на отвореном.
 
“Град Ваљево је препознао значај овог пројекта и поводом тога ће предузети конкретне кораке. Канцеларија за младе Ваљева биће у потпуности укључена у ову акцију.” – изјавио је Стаменко Свитлица, начелник Одељења за локални развој, привреду и комуналне послове.
 
Овај пројекат је у складу актуелним Акционим планом за младе града Ваљева. Овим путем вас град Ваљево позива да се активно укључите у иницијативу и утичете на то да се Ваљево нађе међу 45 одабраних  градова које ће добити активну зону и на тај начин подићи квалитет живота у локалној заједници. 
 
‚‚Сматрамо  да је активан начин живота неопходан предуслов здравља, и сигурни смо да ћемо изградњом фитнес центра учинити вежбање доступним свима без обзира на финансијске прилике.” – изјавио је Дејан Кнежевић, коoрдинатор Канцелaрије за младе Ваљева.

Leave a Comment