Предлози за грб и заставу и на Тешњарским вечерима

Почетак » Предлози за грб и заставу и на Тешњарским вечерима » Вести » Предлози за грб и заставу и на Тешњарским вечерима
У оквиру кампање за избор симбола Ваљева, од вечерас (10. августа) до суботе (14. августа) у термину од 19.00 до 23.00 сата, у Тешњару изнад Галерије „34“, биће постављен банер са десет предлога за избор грба и заставе Града и леци са одштампаним предлозима. Грађани ће имати прилику да током преосталих пет фестивалских дана изнесу своје мишљење, коментар и гласају за један од предлога за који сматрају да би требало да постане симбол Ваљева.
 
Подсећамо да је банер са предлозима постављен и у холу зграде Градских управа, а до данас су и посетиоци базена у Спортско-рекреативном центру Петница имали могућност да гласају за симболе града.
 
Све активности се спроводе како би што више грађана Ваљева изразило своје мишљење, на основу кога ће чланови Градског већа, уважавајући мишљење грађана, изабрати једно решење које ће се потом наћи пред одборницима Скупштине града Ваљева на једној од првих седница на јесен.
Иначе, пет аутора се одазвало на позивни конкурс Комисије за унапређење корпоративног идентитета града Ваљева. Они су доставили десет предлога од којих ће један постати симбол Града. Предлози су већ дуже време доступни грађанима и на званичном сајту града Ваљева www.valjevo.org.rs

Leave a Comment