Председник Србије Александар Вучић на отварању хотела „Црни врх“

Почетак » Председник Србије Александар Вучић на отварању хотела „Црни врх“ » Актуелно » Председник Србије Александар Вучић на отварању хотела „Црни врх“

На Дивчибарама је јуче отворен новоизграђени хотел „Црни врх“, чију изградњу је инвестирала породица прослављеног кошаркаша Милоша Теодосића. Отварању хотела је присуствовао председник Србије Александар Вучић са министрима, градоначелником Ваљева и другим угледним званицама.“Захваљујем се породици Теодосић због овог улагања. Милош Обреновић је увидео значај планине Маљен и он је и тада знао да су Маљен и Дивчибаре значајне за нашу земљу. Поносан сам на ову породицу који су одлучили да улажу у нашу земљу. Држава ће радити како би се побољшала инфраструктура у овом делу земље и биће урађен пут од Крчмара до Дивчибара, како би се од Београда до Дивчибара стизало за што мање времена, а биће урађена и потребна инфраструктура, водовод и канализацијa преко Канцеларије за јавна улагања. Дивни су капацитети овде, а оно што ми морамо да урадимо као држава јесте да средимо пут до овде, да средимо инфраструктуру, и то убрзано. Радићемо пут Иверак – Лајковац да Ваљево коначно буде на ауто-путу. Честитам Расиму Љајићу јер је ово девети велики пројекат који држава помаже. Хоћемо да развијемо инфраструктуру, да овде долазе наши људи, спортисти”, рекао је Вучић новинарима након отварања хотела.

Новоизграђени хотел „Црни врх“ на Дивчибарама располаже са 112 модерно опремљених смештајних јединица и апартмана, различитих типова и величина, прилагођених захтевима савремених посетилаца који од хотела очекују највиши ниво услуге.Председник Вучић је нагласио да је важно да се донесе План развоја Србије до 2025. године и да се убрза његова реализација, као и да Србија жели да сачува своју децу, да иде ка Европи, сарађује са свима, али и да увек буде спремна да сачува наш народ.

Вучић је након отварања хотела на Дивчибарама, упитан за коментар изјаве Александра Обрадовића да се „на Крушику види анатомија једног резима“, те какво је тамо заиста стање. Због такве неодговорности и безобзирности ускоро ће каже Вучић, бити одржан састанак са фабрикама наменске индустрије.Када је реч о плановима за Ваљево, председник је изјавио да ће се радити брза саобраћајница Лајковац-Ваљево и да ће машине ускоро изаћи на терен.

„Осим тога мораћемо од болнице, инфраструктуре, да радимо на довођењу још једног великог инвеститора, као што ћемо морати у Пожаревац и Кикинду, али и друга места“, нагласио је Вучић.Председник Србије се осврнуо на предстојеће изборе и на питања новинара одговорио и поручио  опозицији да ко жели да изађе на изборе може да изађе, а ко не жели не мора.

„Ми на изборе хоћемо и знамо да ће то за нас да буде тежак посао, јер избори су лаки само за оне који губе, док су за оне који желе да побеђују и да воде земљу избори увек врло тешки“, рекао је Вучић.