Представници словачког Приевидза у посети Ваљеву

Почетак » Представници словачког Приевидза у посети Ваљеву » Вести » Представници словачког Приевидза у посети Ваљеву
Представници словачког града Приевидза посетили су данас Ваљево. Делегацију словачког града, у којој су заменик градоначелника Приевидза Лубош Максина, Јан Мартичек, представник Топлане у Приевидзу, Лубомир Помајбо, начелник Комуналне полиције из Приевидза и Слободан Драшковић, преводилац и привредник који ради у Словачкој, примили су представници Ваљева, на челу са градоначелником Станком Терзићем.
 
Ово је наставак сарадње два града, која повезују добри односи и прилика да се размене искуства у раду градских топлана и комуналне полиције.
 
Са гостима из Словачке разговарали су, поред градоначелника, заменик градоначелника Драгољуб Крстић, помоћници градоначелника Селимир Манојловић и Радоица Рстић, чланови Градског већа Никола Радојичић и Владимир Николић, директор Дирекције за грађевинско земљиште, путеве и изградњу Ваљева Драган Јеремић, директор ЈКП „Топлана“ Ивко Стојковић и начелник Комуналне полиције Срђан Ђурић.
 
Представници словачког града Приевидза у Ваљеву бораве поводом учешћа јуниорске кошаркашке екипе  из Приевидза на Меморијалном турниру „Лука Станчић“ који је почео данас.

Leave a Comment