Прелиминарна процена штете до петка

Почетак » Прелиминарна процена штете до петка » Вести » Прелиминарна процена штете до петка
Град Ваљево ће прве прелиминарне извештаје о процењеној штети узрокованој поплавама доставити Комисији за утврђивање штете од елементарних непогода Владе Републике Србије најкасније до петка 30. маја 2014. године. Тим поводом, помоћник градоначелника Драгољуб Крстић, на данашњој конференцији за новинаре упутио је позив свим привредницима који су претрпели штету на својим објектима и опреми, да најкасније до среде 28.маја до 15.00 часова, попуне пријаве са подацима о причињеној штети и предају их на писарници Градских управа. Пријаве се могу преузети у Одељењу за развој, привреду и комуналне послове (трећи спрат Градских управа, канцеларија број 45). Све потребне информације привредници могу  добити на бројеве телефона: 294 711, 294 717 и 294 746.
 
„Влада Републике Србије формирала је централну комисију за процену штете и дала је упутство свим локалним самоупрама да до петка 30. маја  доставе прелиминарну штету. Процена штете на подручју града је у току, комисије раде пуном паром, а због кратних рокова, грађани би требало да што хитније доставе пријаве. Посебно апелујем на привредне субјекте да не пропусте рокове и да најкасније до среде 28. маја до 15.00 часова пријаве штету на објектима и опреми, како би наше комисије већ у четвртак изашле на терен“, рекао је на данашњој конференцији за новинаре помоћник градоначелника Драгољуб Крстић.
 
Први прелиминарни извештаји о процењеној штети односиће се на стамбене објекте, привредна и пољопривредна добра и инфраструктуру. Према првим проценама највећа штета на подручју града Ваљева причињена је на инфраструктурним објектима. 
 
 
 
 

Leave a Comment